söndag 29 april 2012

Västkusten T/R

Så blev det äntligen fredag och C och jag kunde komma iväg på resan till Västkusten. Tanken var att mixa fotboll med att åka dressin och bo i skogen. Men den senare delen fick vi ställa in pga C allergi. Riktigt jobbigt nu med alla björkar som slår ut.
När vi åker någon stans så gör vi en massa stopp, så även denna gång. Jag hade prickat in 8 stycken burkar, de allra flesta på rastplatser. Efter att ha stannat på dessa och flera av dem placerade på otroligt äckliga platser. Faktum är att man borde ha ett attribut för "äckligt placerad burk". På några av ställena vände vi och lät bli burken.

Desto gladare blir man då när man hittar fina TB hotel så som Gyllene Knorren, bra placerat och väldigt fint!

Gyllene Knorren
Vi lyckades också pricka in en riktigt usel vägkrog som verkligen inte kan rekommenderas... Men sådant vet man ju inte och jag gynnar hellre något litet ställe än de stora kedjorna.
 
Ät inte här...
I Göteborg bodde vi på Scanic Crown, dyrt och inget märkvärdigt men otroligt bra läge för fotbollen (100 meter till Gamla Ullevi).
På Lördagen tog C sovmorgon och jag tog en kort GC promenad i centrum. Sedan åkte vi ut till Aeroseum och gick ned i det gigantiska bergrummet. Kul och en lagom utflykt innan matchen

DNF blev det här... Men vi studerade J35:an ordentligt
Ned i tunneln...


Dagens höjdpunkt var naturligtvis fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och ÅFF. Vi var nästan först på bortalagets läktare men efter en stund var det kanske 50 personer på ÅFF läktare mot nästan 12 000 som hejade på IFK Göteborg. Vi var minst sagt i underläge. Det är en otrolig stämning att gå på match IRL mot att titta på TV eller dator. Man ser saker som inte syns i TV och man väljer ju själv vad man ska titta på. ÅFF supportrarna var fullt utrustade med flaggor och hejaramsor och stämningen var på topp. ...ända till IFK tog ledningen. Trots förlust så blev det ändå en spännande match och det var bar nära till kvittering i slutet.

Ingen trängsel på ÅFF läktaren
Matchen i rutor...


På söndagen kom vi iväg skapligt och hade som mål att besöka Tanum Sommarland innan vi åkte hem.


Vi hade stora förväntningar innan vi kom hit efter att ha läst alla loggar och kollat på lite bilder och vi blev inte heller besvikna. Det blev ett par timmars "lek", kryp och leta övningar i en väldigt konstig miljö... Klart värd ett besök.

Se upp...
Kan du hitta någon ledtråd???
Dags att göra rent poolen.

Lite kallt för ett bad idag.
Resan hem gick norr om Vänern och vi åt lunch i ett bunker område i Torim och tittade på försvaret mot Tyskarna som byggdes på 40 talet.

Plmberad tyvärr...
Draktänder...
/CJ


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar