måndag 9 april 2012

Back to basic GC

Jag har ju lyckats slarva bort vår GPS och i väntan på att vi kunnat köpa en ny så har vi loggat drygt 50 burkar på det gamla hederliga sättet som vi använde då vi började geocacha för snart 5 år sedan..

Det blev att ta fram min Garmin Forerunner 305. Där kan man ladda ned 100 waypoints (namnet kan max vara 8 tecken). När man sedan är ute i skogen har man enbart position för att hitta burken på. Inga hintar, T eller D faktor. Inga gamla loggar, spoiler bilder. Det kan ju tilläggas att jag inte har någon smartphone att få någon hjälp av.

Garmin Forerunner305
Förhoppningsvis kan jag köpa en ny GPS väldigt snart då vi praktiskt taget använder den varje dag.
Det är inte helt enkelt att veta vilken Garmin modell vi ska köpa (för en Garmin blir det). Det står mellan en Oregon 450T (kameran använde vi aldrig så en 550T känns inte riktigt motiverad) eller en Montana 650T (den inbyggda kartan vill jag ha). Innan vi bestämmer oss vill jag känna på Montanan (som ju ska vara lite större).

/CJ   
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar