lördag 26 mars 2011

Tur till Östergötland

Idag skulle jag åka till Linköping och hämta lite möbler och diverse prylar från min farmor. Jag hade gjort upp en plan för dagen. Både av egen erfarenhet och som vissa andras teorier säger så måste man planera om då planen möter verkligheten. I mitt fall stöp planen på OK i Sollentuna som trots att jag ringt dit och frågat när de öppnade, klockan 6 var svaret. Men…. på helgerna öppnar de 8, så vad ska jag göra… Jo åka mot Katrineholm där muggelbror skulle hämtas och hyra släp i Norrköping.
På vägen till Katrineholm åkte jag via väg 52 och 22 cacher placerade på busshållplatser. Visserligen en jättefin väg men det känns lite så där med en burk i varje stolpe… Men det är ju bra för statisktiken.
En av busshållplatserna längs väg 52
Bästa stoppet var Åkerö bridge som var en gamla esso cache. Både ett fint ställe och en riktig burk.

Vacker väg i morgonsolen

Klockan 8.59 exakt samtidigt som muggelbrorsans tåg rullade in på Katrineholmsstation, nu funkar planen igen…Efter att alla möbler var burna och sorterade tog vi med oss Team Garbo på en fika ute vid Hultsbruk. L tog med oss till cacahen Ravinen som bjöd på en rejäl klättring upp till cachen. Själva burken låg under ett gigantiskt stenblock som man verkligen hoppades skulle ligga kvar. Vi tog en fika i solen och tittade på den fantastiska utsikten över kolmårdsskogarna, även om jag som lider av höjdskräck tyckte det var skönt att gå ned igen.

Fika på bergets topp

Häftig isskulptur
Hoppas stenblocket sitter fast
Jag tog en av Sveriges vackraste vägar längs Bråvikens norra strand där det yttligare blev två korta GC stopp. Totalt blev det 29 cacher idag.
/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar