lördag 19 mars 2011

BINGO!!

Det här dagen blev en milstolpe i vår cachingkarriär - nu är bingobrickan full! Vi har alltså loggat en cache på årets alla 366 dagar, fast då utspritt på 4,5 år. Vi har inte direkt jobbat aktivt tidigare för att fylla brickan, förrän nu det sista året. CJ har hållit reda på våra luckor och skickat ut oss på gc-tur när det behövts! Vi har ju olika åsikter i familjen hur viktigt det är med statistik, men lite kul är det i alla fall. Och så blir det en "diamantbadge" i statistiken!


Zero days left!

De cacherna som fyllde i dagens lucka blev två cacher i Vallentuna som CJ passade på att logga när han skulle hämta dottern från volleybollmatcher. Den ena av cacherna Högkvarteret var en riktig höjdare, nämligen Hemvärnsgården och bakom den fanns det ett LS torn. För 20 år sedan fanns det massor av sådana här torn där lottor stod och spanade efter flygplan. Idag finns i princip inga kvar, så det kändes lite nostalgiskt...

Torn i Vallentuna

CJ hann också med en liten rekogniseringstur till några bunkrar i närheten där vi planerar nya cacher. Kommer inom kort!Nånstans i närheten av denna bunker kommer en cache inom kort!
Men nu kommer det bästa av allt! Precis när vi lagt champagnen (eller nåja mousserande vin) på kylning för att fira denna milstolpe så plingar det till i mejlen. En ny Challengecache - Zero days left - 366 dates cached challenge! Vilken tajming! Det är nästan som om Lasse i MildasVänner haft oss på bevakning ;-)

Så CJ kastade sig i bilen och åkte de två milen mot Vaxholm, att bli FTF på denna challenge skulle ju sitta som pricken över i-et och det kändes nästan som om vi förtjänade att bli först. Och det är klart vi var först!! Dessutom så misstänker vi att MildasVänner haft en baktanke med att kalla cachen just "Zero days...", eftersom det hjälper oss Stockholmscachare att också komma närmare målet att logga en annan Challenge-cache:  Alfabetschallenge. Nu har vi den åtråvärda bokstaven "Z" avklarad!

Vilken dag, nu blir det champagne och i morgon blir det vardagsäventyr 2 av 52.

/CJ+A

3 kommentarer:

 1. Var i Järfälla härom dagen och skulle logga Några av Helge gömmorna, men det ville inte min kund, så det blev lunch inne i stan istället, aj aj aj... Grattis till 366... Vi siktar på detta till 2022!

  SvaraRadera
 2. Grattis till alla dagar, jag har ca 11 dagar kvar att ta detta året tror jag.

  Mvh The Explorist

  SvaraRadera
 3. Tack för alla gratulationer! Undrar vad vi ska ha för mål härnäst? Att klara Alfabetschallengen är förstås ett bra och lagom tufft mål. Och sedan att fortsätta med våra 52 vardagsäventyr förstås!

  SvaraRadera