lördag 12 mars 2011

På vingliga ben runt ett soligt Djurgården

Jag har haft ont i knän och leder ett tag nu, trots att jag undersökts på både tvären och längden och så har man funnit mig fullt frisk. Min stackars sjukgymnast har haft många teorier men utan resultat. Nu knaprar jag en medicin och jag har inte mer ont om jag tex springer eller inte. Så nu struntar jag i att det är lite motigt här och var i kroppen och springer ändå. Löpningen är ett superbra sätt för att hålla koll stressnivån och bli effektivare.
Vägen längs Djurgårdsbrunskanalen

Det finns många fina löpvänliga vägar runt Djurgården men nu när snön smälter fort kan inte vattnet ta vägen någonstans så idag var Greve von Essens väg helt blockerad av djupt vatten.

Tur att man inte är rädd för att bli blöt om fötterna.

Snöigt men soligt på gärdet.

Här har våren inte kommit långt.

Idag hade jag siktet inställt på geocachen Djurkyrkogården. Så det blev ändå att ge sig ut på hala och snöiga stigar. Jag passade på att titta till cachen Lilla Sjötullen som var i bra kondition. Djurgårdsbrunnskanalsbron renoveras och vår cache som brukar ligga där är också stängd för renovering.

Bro som renoveras
Det blev totalt 6 km, flåset är uselt även om jag är förvånad över hur bra det gick med tanke på den lilla träning jag gjort det senaste året.Nu ska jag se till att komma ut ett par gånger i veckan och det lär bli många varv på Djurgården.

/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar