torsdag 17 mars 2011

Gryningsräd mot Åkersberga

Jag planerade att jobba hemma idag och gick upp tidigt och åkte mot pendlar strömmen till Åkersberga för ett par timmars geocaching. Det händer att jag gör sådana här räder och genom att vara väl förberedd så hittar man de roliga cacherna och kan undvika andra.

En vacker stenbro är ju alltid kul...
Fina stenålders hus
Tyvärr så började det ju sådär med en DNF på Farmors lilla, men sedan hade jag flyt och hittade tio cachar i rad. Det var en blandning av röda hus, broar parkeringsplatser, tågstationer och båtplatser. Som tur är sticker några platser ut som tex Ekbacken, Åkersberga, Fjärilsparken. Vid cachen Solbränna, längst ute på en udde tog jag förmiddagsfika och försökte njuta lite av solen.

Förmiddagsfika i solen

Dagens bäst cache var Tidsmaskinen som var så där bra som GC kan vara när den är som bäst. En annorlunda och sevärd plats. Lite klurigt att hitta burken. Det blev också min sista burk. Förra gången vi var här var det snöstorm och vi agerade faddrar åt två nya geocachare då skrev vi så här på vår blogg Snöstorm i Åkersberga. Undrar om de fortsatte?

Inte för att statistiken är så viktig men idag tog vi vår 200 multicache och fick en uppgradering av multi badgen till Gold.
/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar