fredag 18 november 2011

Storskogen i Storvreta

Idag hade jag förmånen att vara ledig så jag passade på att ge mig ut i Storskogen norr om Uppsala på förmiddagen. Det var runt -3 med klar luft helt enkelt en fantastiskt sätt att tillbringa en förmiddag på.

Frostiga träd och fält.
Ett smultronställe...
En stig för team Vildmark
Det är knappt solen orkar upp
Det är lugnt och stilla i myrstacken
Härlig skog
I morse hade vi en kaffe incident. Coop X-Tra kaffet vi precis har börjat använda smakade beskt och äckligt så vi fick slänga 3 paket. Just Coop X-tra produkterna har jag varit besviken på flera gånger tidigare så nu ska jag sluta köpa dem. Istället fyllde jag på termosen på Statoil, för inget går upp mot att sitta på en sten i storskogen och ta sitt förmiddagskaffe.

Guldkant.
Det blev ett 20 tal burkar men idag var det naturen som var det viktigaste.

/CJ Team Vildmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar