onsdag 2 november 2011

Höstlov för vuxna

Denna vecka har jag varit hemma och haft höstlov. I måndags gick turen till Åkersberga och Resarö och i tisdags åkte jag till Uppsala. Det har ju varit en fantastisk varm höst med sol och nästan inget regn. På vissa ställen börjar nu löven göra att det lite extra svårt att hitta visa burkar.

I Åkersberga lyckades jag hitta 16 burkar av lite olika karaktär. Som vanligt tycker jag bäst om skogscacherna Södersjöns Pärlor och Borgen samt earthcachen The Greatest Little Mine in the World. Gemensamt för dessa tre är att det krävs lite mer än att pilla upp en filmburk och man får se något lite mer extra. Dessutom kunde jag logga tre av 4 lösta mysteries i Åkersberga vilket också är kul.

Gadolinit(?) och CJ
I Uppsala blev det nästan enbart bilåkning och 24 loggade burkar men det uppvägdes mer än väl av alla roliga och kreativa gömmor som finns där, bilderna visar några av de bästa men det fanns fler så massor av favoritpoäng kommer delas ut.

Annorlunda gömma

Bästa gömman på länge.

Kungagravarna i Uppsala är också något som imponerar och det var säkert det som var meningen när man skottade upp högarna en gång i tiden.

Kungahögarna
Idag är det förberedelser för vår 3:e FAD:en som gäller. Jag ska köpa några nya pannlampor, packa alla möjliga och omöjliga verktyg och inte minst planera för resan till Lerum och tillbaka för att kanske hitta några roliga burkar. 

 

Just nu planerar vi att stanna och leka fångarna på fortet på väg till Lerum och just nu känns det som hela teamet är taggade för denna utmaning.

/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar