fredag 3 juni 2011

4000 burkar!!!

Så var det då dags att logga vår 4000:e burk!!! Vi har ju tidigare försökt att göra just jämna 1000 tal till lite speciella cacher. Vår 1000:e cache var Trollvinter 2008 och den 2000:e cachen Fumble Before Dark 2009 - Teknik, etc och den 3000:e cachen vårt egna event Välkomna till Rösjöeventet. Den 4000:e cachen blev inget undantag. För att få det precis som vi ville hade vi en plan som Sickan i Jönssonligan hade blivit avundsjuk på. Idag på eftermiddagen tog vi cykeln till Häggvik och sedan pendeltåg till Karlberg. Där loggade vi först Karlbergskanalen (vår 3998 burk) som var en fin cache. Då vi enbart behövde ett W för att kunna logga cachen Alfabetschallenge så korsade vi Kungsholmen och letade oss ned över klipporna till starten på Wästre Malms glömda skatt.
Härliga stigar längs klipporna.

Här kluras det...
Cachen Wästre Malms glömda skatt var en riktigt kul cache som bjöd både på lite hjärngympa men också en fin promenad längs vattnet. Efter som det var en riktigt varm dag idag blev vi räddade av Solstugan på väg mot finalen. Här blev det glass till de yngre, öl till pappa och rosé till frun. Nu var det inte riktigt dags för middag annars hade detta varit ett trevligt ställe att äta på.

Skön vätskepaus

Vem bygger finast Legobåt, A eller E?

Efter att ha loggat cachen, vår 3999 burk, tog vi tunnelbanan in till stan och styrde våra steg mot cachen Alfabetschallenge. Här fick vi leta länge tills vi hittade burken på den plats där vi började leta. Själva loggandet och hurrandet var snabbt avklarat. På väg från platsen gick vi rakt på cachingkompisen Ludwig Pettifogger - kul!

Loggning av cache 4000!!!

Vår 4000 logg.
Efter dagens lilla äventyr och loggning av cache nummer 4000 tog vi oss till Södermalm och firade med en thailändsk middag på Kho Phangan.


Mätta och belåtna tog vi oss hem för att packa för nästa äventyr - älgsafari och kolarkojor.

/CJ

4 kommentarer:

 1. Fin blogg och tack för att ni valde min Alfabetschallenge som #4000!

  / PappaD

  SvaraRadera
 2. Grattis till 4 000 hittade! Alltid kul med hela tusental... men nu börjar den tunga jakten på cache nr 5 000!!

  SvaraRadera
 3. Tackar! Det blev en toppeneftermiddag i Stockholm, ibland glömmer man bort att det går att turista hemma också. Och resan mot 5000 är nu inledd :-)

  SvaraRadera