lördag 28 augusti 2010

144 pennvässare och 96 suddigummin

En viktig ingrediens när man ska lägga ut cachar är ju cache-innehållet. Visst går det fortfarande att skrapa ihop lite roliga prylar från barnens rum, men inför Rösjöeventet kändes det inte som om det räckte. För att fylla 20-25 cachar behövs lite mer småprylar. Jag ville också ha små pennvässare i varje cache.

Jag kom ihåg en gammal tråd på forumet på geocaching.se som tipsade om att det gick att köpa storpack med småprylar från ett ställe som specialiserade sig på att sälja till tandläkare, läkare mm. Så jag hittade till Gingi - "Stor glädje för de små". En riktigt skattgömma för geocachare! Så, vi inhandlade en livstidsförbrukning av pennvässare, en hel massa suddigummin (för att lägga i egna cachar men också för att ha med som byten) och dessutom en förpackning clips.

Många pennvässare blir det...
Ett tips är ju att gå ihop med någon annan så känns det ju inte lika brutalt... Inga stora summor pengar - styckpriset på pennvässarna blev 1,20 kr och det är ju inte så illa. Och bra service, det gick fort att få prylarna. Nu har jag tryckt i så många suddisar och clips som det går i cacharna - och lagret är fortfarande knappt rört. Men pennor behöver vi ju inte beställa - här har våra sponsorer Clas Ohlson, On-Off och självklart IKEA ställt upp :-)

/A

2 kommentarer:

  1. Det skulle varit kul att vara med - pennvässare kan man aldrig få för många av. Lycka till, ni verkar ha läget under kontroll

    SvaraRadera
  2. Du det kommer nog att bli några pennvässare över till dig - du kan få en av varje sort :-)

    SvaraRadera