lördag 4 september 2010

Nu är burkarna ute!

Så var vi nästan klara med förberedelserna inför eventet vid Rösjön nästa lördag. Det har varit en del pyssel kan jag villigt erkänna - men det har varit ett kul höstprojekt tillsammans. Idag tog CJ cykeln och åkte runt till alla nyutlagda cachar. Det har blivit hela 26 stycken!! Kanske lite för många egentligen, men CJ kom igång ordentligt och blev så kreativ så det kändes dumt att stoppa honom.

Vi la ut dom flesta cacharna redan förra helgen, så nu var det lite kvalitetssäkring och dubbelkoll. Några koordinater fick justeras och några hintar la vi till. En cache hade hunnit försvinna... Den satt i en skylt som hade tagits ner under veckan - vilken tajming va? Men det hade satts upp en ny skylt istället så vi får åka tillbaka och sätta upp en ny cache innan lördag. Alla cachar är nu ivägskickade till reviewerna också - och nu hoppas vi att allt går bra och att cacharna publiceras som vi vill på lördag.

En annan detalj som tagit lite tid är att få till ett bra häfte med alla nya cachar. Det är ju lättare när man ger sig ut i skogen om man har alla cachar utskrivna. Jag provade Microsoft Publisher för första gången och det ser riktigt bra ut. Nu återstår bara att få skrivaren att samarbeta så att sidorna kommer ut lika fint som jag planerat!

Så här fint hoppas jag att det blir...
Vi har runt 80 deltagare anmälda (om jag läser loggarna och gissar hur många som kommer från varje team) - ska bli riktigt kul! Tyvärr säger senaste väderprognosen att det ska bli regn på lördag. Men jag väljer att tro att det är helt fel och att det blir en härlig höstdag på lördag!

Hoppas att vi ses på lördag :-) Även ni icke-geocachare är förstås välkomna för att få en prova-på upplevelse.

/A

2 kommentarer:

  1. Vad synd att jag jobbar! Låter så himla trevligt :-(

    Helena (Helfred)

    SvaraRadera
  2. Så synd - men det blir väl fler tillfällen framöver hoppas jag! Jo det känns kul, roligt att det blev en sån stor uppslutning!!

    SvaraRadera