torsdag 30 juli 2015

Bloggen har vaknat!!

Vi har inte haft någon fart på bloggen under en period. Det betyder inte att vi inte har frilufsat, utan vi har faktiskt gjort en hel del näräventyr. Vi har vandrat Munsö-leden på Ekerö, vi har besökt Landsort-Öja, vi har varit i Kolarbyn och gått med snöskor, vi har gått Stora slottsrundan vid Bogesundslandet, vi har vandrat Upplandsbroleden i snöstorm. Men orken och lusten har inte räckt till för att blogga. Men nu är vi tillbaka och väckt upp bloggen!

Sommarens äventyr har redan delvis hamnat på bloggen. Vi var i Värmland och vandrade och har även gjort en del vandring på hemmaplan i Stockholm. Och nu laddar vi för scoutläger och fjällvandring i Padjelanta.

Om ni vill följa oss ännu mer så hamnar numera våra vardagsäventyr även på Instagram under användarnamnet team.vildmark. Där försöker vi lägga upp våra favoritbilder från vandringar, geocaching och andra utflykter.

Följ team.vildmark på Instagram

Bloggen och Instagram har flera syfte för oss. Dels är det ett sätt för oss själva att dokumentera och komma ihåg våra äventyr, dels vill vi inspirera andra till att göra näräventyr och ge sig ut att uforska naturen.

Hoppas vi ses på bloggen, på Instagram eller ännu hellre i någon skog eller på en fjälltopp!

/A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar