måndag 19 november 2012

En challenge att åka till Uppsala

En bra sak med mitt arbete är att man ibland kan ta en ledig dag som kompensation för att man jobbat desto mer andra dagar. I måndags var en sådan dag. Min vana trogen skapade jag en lista med geocacher att besöka och sedan är det "i princip" enbart att följa listan. Målet var att ta de 8 challenge caher som finns i Uppsala och mellan dem ta några bonusburkar. Inget direkt vildmarksvandring utan mer en lång bilresa med massor av stopp. Jag bestämde mig för att ta ett kort vid varje cache för att visa vilka varierande miljöer man stöter på på en sådan här tur. Många platser är "fula" och inte värt något besök medan det naturligtvis fanns några fina platser också.

Många av cacherna var "micro" på vägskylt och inget man kommer att komma ihåg. Men jag passerade två riktigt kul cache konstruktioner idag.

 

En bro som inte fanns när jag läste i Uppsala men som räknar cyklister.

 
Dagens två finna cache konstruktioner kan ses på bilderna nedan.

/CJ

PS. stäng ficklocken annars kan mobilen lätt hamna på fyrisåns botten. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar