lördag 10 november 2012

Fish & chips i Midsomer-land

Jag vet inte om några av bloggens trogna läsare också är båtägare? I så fall kanske ni läst senaste numret av Praktiskt Båtägande med temat "Charter för alla - Kom iväg!"? Då har ni alldeles säkert sett intervjun med oss som handlar om vårt äventyr i somras när vi åkte kanalbåt i England.Tidningen hittade oss via bloggen och vi träffade en reporter över en kopp kaffe för några veckor sen. Det var kul att igen titta igenom bilderna och minnas en rolig semester. Nästan så man blir lite sugen att åka igen!För er som inte kommer att rusa iväg och köpa tidningen (vilket jag naturligtvis rekommenderar att ni gör!) så bjuder jag här på inledningsavsnittet:
Egentligen är vi inte några båtmänniskor. Men den här formen, att åka kanalbåt, passade oss väldigt bra. Det är aktivt, det är lite som att leva campingliv och det är lite annorlunda, vilket också passar oss. Vi brukar vandra en del och det finns viss likhet mellan kanalfärd och vandring. Det går lite långsamt, det är vackra vyer och det blir mycket tid tillsammans.


Tidningen tipsade också om andra resmål där man kan åka kanalbåt, kanske blir det Frankrike nästa gång, eller kanske Holland? So much to do, so little time...

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar