söndag 6 januari 2013

Geocachingåret 2012

Det är klart att Team Vildmarks geocachingår 2012 behöver summeras så här runt nyåret. Så här kommer några bilder under temat "Geocachar vi minns".


Januari
Året invigdes med en roadtrip i Texas. Förutom sightseeing, besök hos vänner, mycket mat, shopping och westernmusik så blev det också många minnesvärda cachar (http://teamvildmark.blogspot.se/2012/04/geocaching-i-texas.html). Just den här bilden är tagen i Galvestone vid en av de många virtuella cacharna som vi loggade. Det här är Fish In The Sea och som ni ser var det inte så trångt på beachen den här dagen.Februari
Det är inte så ofta vi får med oss tonåringarna på geocaching längre, men den här vackra vinterdagen hade vi med oss båda ungdomarna. Vi lockade med korvgrillning och zombiejakt och vem kan motstå det? Inget GC-nr den här gången, vill inte avslöja för mycket...
Mars
I mars firade vi 5000-jubileum, på bilden ovan har vi precis loggat nr 5000! Och vi valde en mycket trevlig skogstur för att detta jubileum - Skogsstigen av KEOLL i Sala-trakten, sista cachen var Skogs stig 10. Dagen till ära var halva släkten med, och skogspromenaden avslutades med grillning av kycklingsspett i skogen vid en tjusig grillplats.


April
Månadsskiftet april-maj så delade teamet på sig och gjorde två utflykter - en till Göteborg och en till Berlin. Bilden ovan är från Tanums Sommarland, ett häftigt ställe med kul geocachingrunda.


Maj
Och här loggas en virtuell cache i Berlin, Historic Words. Det blev bara två virtuella cachar i Berlin, det här var inte en gc-resa utan "shopping, fika och strosa runt resa"!

Juni
Geocaching handlar ju inte bara om att logga nya cachar utan att också ta hand om de egna burkarna som finns. Den här kiosken står vid en av våra egna favoritburkar i Sala Älgudden, och bilden är från en maintenance-utflykt i midsommarhelgen.

Juli 
Sommarens höjdpunkt var förstås kanalbåtsäventyret i England och Wales. Här tar vi en kvällspromenad över Chirk akvedukten efter middag på puben och har precis loggat cachen A view from the Aqueduct.

Augusti
I augusti var vi på båttur med några kompisar och hade då äntligen möjlighet att utforska minsveparen HMS Aspö lite närmare, och få logga cachen ShipWreck-Less.


September
Och visst fick vi till en fjällvandring även 2012. De vuxna i teamet tog en långhelg uppe i Jämtland och Härjedalen. Favoritcachen blev förstås Helagstoppen som finns ett stenkast från högsta punkten på Helagsfjället. Vi hade makalös tur med vädret, och vem kan då motstå en topptur... Ser att ingen loggat den sen vi var där 1:a september.
Oktober
Oktobers höjdpunkt får symboliseras av den här bilden från Fumble After Dark. Vi hade en riktigt skön hösttur med många cachar längs vägen mot eventet. Roligt att få med tonåringarna på äventyr också!November
Hösthelgerna för Team Vildmark brukar vara fulla med vandringsturer runt Stockholms-trakten. I år har vi försökt gå lite fler sträckor av Roslagsleden. Den här bilden är från Grevinnas Råå längs Roslagsleden etapp 6 från Wira Bruk till Penningby.


December
I december var det så dags för ett nytt jubileum, #6000. Säsongens första snö hade precis kommit och det var riktigt kallt den här dagen när vi utforskade Ekerö med omnejd. Den här utsikten är från jubileumscachen som blev karoliners kluriga mystery Kungskap.

Så, några höjdpunkter från ett roligt och omväxlande 2012! Nu är det hög tid att planera äventyrsåret 2013 (så snart vi återhämtat oss från influensan). Kommer nytt blogginlägg om planerna för det här året!

/A 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar