söndag 26 februari 2012

Äventyr 51: Zombieland

Så har vi snart klarat av ett år med roliga helgäventyr! Och den här sportlovshelgen lurade vi med barnen ut i skogen också. Sen får de ju ett par dagars "TV- och dataspelslov" så lite frisk luft behövdes nog. Temat på dagens skogsutflykt var zombies, självklart! Jag känner att vi har haft en liten lucka i allmänbildningen vad gäller så väl zombies som varulvar och vampyrer. Så det kändes bra att fylla i några luckor!

Zombie-tema från satrams
Vi besökte 5 zombie-cachar, som alla fick varsin favoritpoäng - roliga mysteries och sedan väldigt fina och ibland lite skrämmande burkar på platsen.

Zombies #1 - Survival
Zombies #2 - Undead
Zombies #3 - Weapons
Zombies #4 - Camouflage
Zombies #5 - Run for your life

Vi klarade turen utan några större bekymmer, största utmaningen var blankisen på vägarna. När man sen valde att gå i skogen istället så var det en skare som nästan höll så att man sjönk ner några centimeter i varje steg.  Så det blev inget riktigt tempo utan en långsam promenad i vårsolen.
Efter att vi klarat av zombie-promenaden så fortsatte vi med ytterligare en kul cache av satrams Day micro, där man skulle följa markeringar på träden. Här togs vi med på en bra tur upp och ner för berget, bra träning! Och som final blev det korvgrillning vid Dragets fornborg. Full pott för dagens utflykt!

/A

3 kommentarer:

 1. Ser lika halt ut som på vägarna här i Sala, fick avstå från promenaderna i helgen. Ö fick också avstå från sin årliga 5-milsrunda pga halkan och förkylning.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder och hoppas ni hade kul :-) /satrams

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade en riktigt kul utflykt - lagom långt och med fina burkar hela vägen. Till och med tonåringarna tyckte det var okej och det är gott betyg!

   Radera