måndag 4 februari 2013

Finalister Light my fire tävling!!

Idag vid en presskonferens i München på ISPO-mässan så blev det officiellt att Team Vildmark är en av sju finalister till Light my fires sponsortävling för 2013! Vi skickade in en ansökan mest på skoj, vi hade ju ändå planerat ett år med spännande äventyr som vanligt. Light my fire skrev i beskrivningen till tävlingen "Who's to say what qualifies as an adventure? It can be big or small." Och jag antar att vi kvalar in som bidrag för "small adventures" :-) Bland de andra finalisterna har vi killarna som ska ro över Atlanten, killen som ska cykla över hela världen och en "storm-chaser" från Kanada, spontant känns vi lite som de udda fåglarna i de här sällskapet, men det ska bli kul att följa allas äventyr.
Så här skrev jag i vår ansökan:
Team Vildmark adventures are about the small adventures right around the corner, making time in our everyday life for exploring new things. Our kids are now teenagers and have lot's of activities so we spend less time as a family. The challenge for 2013 is to make sure that we have more time together and include more outdoor adventures in our life.
The plan is to go on at least one adventure each month. An adventure for us means that we do something outdoors, experience something new and have fun!
Tävlingen innebär att vi bloggar om våra äventyr på Light my fires äventyrsblogg. I slutet av året utses en vinnare som får pengar för att finansiera ett ännu större äventyr för 2014. Vet inte riktigt ännu vad vårt äventyr för 2014 skulle vara, vi har fullt upp med att planera det här året! Mer om det följer förstås.

Första äventyret blir på sportlovet när vi ger oss av till Skinnskatteberg och Wild Sweden på vargspårning. Nu håller vi bara tummarna för att snön får ligga kvar så att det går att hitta vargspår.

För våra trogna bloggläsare så blir det inga större skillnader, förutom att vissa blogginlägg blir på engelska nu när vi har en internationell publik :-) Vi ser fram emot det här Light my fire-året, vi vet inte riktigt vad det kommer att innebära men bra blir det i alla fall!

/A


6 kommentarer:

 1. Grattis! Verkligen kul och jag kommer att läsa era inlägg? (Vet ni om det finns ngn RSS-länk till Light My Fire-bloggen?) Hoppas ni fortfarande hinner med lite geocaching-inlägg här också. :-)

  SvaraRadera
 2. Tackar! Det verkar inte finnas någon RSS-länk, men vi får väl be dom fixa det! Vi kommer se till att våra inlägg hamnar här också. Och det blir definitivt fler geocachinginlägg också!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad konstigt jag skrev ovan! Det ska naturligtvis vara ett utropstecken och inte ett frågetecken på att jag ska läsa era inlägg! Annars blir det ju helgalet! :-)
  PS!
  teamvildmark.se är en ledig domän, lägg vantarna på den.

  SvaraRadera
 4. Tack för senast på Primusträffen!
  Vad kul att ni blivit nominerade till Light my fire ;)

  /Micke

  SvaraRadera
 5. Hej Team Vildmark!

  Vi håller på att jobba med RSS-flödena.

  Stort grattis till er!
  Det ska bli väldigt spännande att följa er alla.

  Mvh Light My Fire

  SvaraRadera
 6. Hej Team Vildmark!

  Ni verkar gilla samma sak som oss. Vardagsäventyr!
  Vi arrangerar vardagsäventyr gratis för alla som vill och kan en gång i månaden under hela 2013. I januari var vi till exempel ute och isklättrade vid Gotska kusten: http://www.morganochskoog.se/isklattring-vid-havet/

  Vi tänker följa allt ni skriver hädanefter och hoppas att ni tittar in om ni någon gång har vägarna förbi Gotland.
  Kanske har ni också något bra bidrag till vår tävling vi lanserade idag. En tävling som även den kämpar för fler äventyr i vardagen: http://www.morganochskoog.se/vinn-en-aventyrshelg-for-tva-pa-gotland/

  Ha det gott, och sprid äventyrslustan vidare!
  Hälsningar // David Skoog, på Morgan & Skoog

  SvaraRadera