tisdag 2 oktober 2012

En rejäl skogspromenad

Jag hade en ledig dag i kalendern så efter en lite letade efter cache kluster föl valet ganska naturligt på Ese cacherna utanför Uppsala. På vägen dit tog jag några burkar jag inte hittat tidigare och fick bla se Gammelgården i Grävsta.


Jag angrep ESE burkarna genom att parkera i närheten av cachen Team Ese #30. Sedan började jag den mödosamma promenaden runt. E:n är ju inte optimala då man ska gå närmaste vägen. Efter att ha hittat den första burken så hade jag faktiskt inte något problem på någon burk.

Det var en väldigt varierande terräng men det var väldigt blöt så jag var glad att jag för dagen hade valt stövlar. Eftersom burkarna låg i ett mönster på kartan så var det inte så ofta en stig emellan burkarna utan det var mest offroad hela tiden.


Träsk...

Ett fint gränsröse mitt på kallhygget

Kallhygge

Fält
Den här kojan passerade jag, men ingen var hemma.
Mer än spoiler...

Massor av svamp
Det var en härlig men ansträngde promenad, det var inte någon särskilt vacker eller lättvandrat. Burkarna var utlagda för att fira ett år av caching vi firade 5 år 30/9. Det var iallafall kul och ett riktigt bra fyspass.

/CJ

1 kommentar:

  1. Kul att du hittade alla burkar, då vet jag att de finns kvar i skogen :-)

    SvaraRadera