söndag 17 juni 2012

MIL UTB ANORD

Förra året fick jag mig en tur till Falun då jag skjutsade bla C till AXA Summer games fotboll. Då det är fredag kväll och jag var för trött att kunna köra tillbaka på ett säkert sätt så bodde jag kvar på STF vandrar hem i Falun.Efter att ha släppt av killarna och tittat på en match så gav jag mig ut på I13 gamla övningsområde.

Redan förra året var jag här men hade ingen ficklampa med mig så jag hoppade över några geocachar som jag hade bestämt mig för att besöka denna gång. Sedan blev det ju en massa bonus burkar också.ÅSSA hus i rött
Bunker med periskop.
Den här kommer inte långt
Har aldrig gått på gå bingo...
På väg hem mot Sollentuna fick jag användning för stegen i bilen inte mindre än 2 gånger.
Tur det var lugnt på morgonen.
Lite annorlunda kyrka (mer rådhus)
Få se om det blir en motsvarande tur nästa år.

/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar