söndag 8 mars 2009

Masar runt på Söder

I lördags var det dags för event igen! Geocaching kan ju vara en rätt ensam sport, så det gäller att passa på när det finns chans att träffa likasinnade! Den här lördagen var det ett dubbelevent i Stockholm med dalmasar som var på besök - DALATÅGET TILL STOCKHOLM och Masar runt på Söder. Arrangörer var Kolare och Moberg - som gjorde ett strålande jobb som arrangörer.

Tanken var att gå runt på Söder och leta cachar - för att sedan samlas för en gemensam grillning vid en lekplats. Och det blev lite olika gäng som gav sig av. Vi hade ju redan plockat rätt många cacher på Söder, så vi gick iväg lite själva ett tag. Men sen anslöt vi till det stora Dalatåget. Det var rätt häftigt faktiskt! Överallt dit vi kom så dök det upp bekanta ansikten eller i alla fall personer som hade samma ärende som vi! Det var väl inte så stor utmaning att leta idag, eftersom det mer var att köa för att logga som gällde!


Men vi hade en riktigt skön dag - vi fick ihop rätt många cacher och rätt många kilometer promenad blev det! Vi fick återse en hel del bekanta men också träffa många nya cachingkollegor. Vi träffade till exempel en familj från Åbo som vi fick lite tips av - eftersom vi själva ska dit och cacha i april.

Nästa event är CITO event i Sollentuna och sedan ytterligare ett på Långfredagen - vi hoppas att vi kan få in det i schemat också :-)

//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar