söndag 22 mars 2009

Helge-cacharna

Tänkta bara rapportera om våra nyaste cachar! Vi la ut fyra nya cachar förra lördagen:
Cacharna ligger alla runt F8 i Barkarby och försöker berätta lite om livet på F8 när det begav sig. Det har varit himla kul att följa loggarna på
 cacharna. På en vecka så har vi haft 25-26 besökare på varje cache!! Det tycker jag är rätt imponerande med tanke på att cacharna inte ligger mitt i stan utan kräver lite ansträngning att ta.

Det som har varit roligast är att ta del av loggar från cachare som faktiskt gjort lumpen på F8 eller som har andra nostalgiska berättelser att dela med sig. En logg berättade en ryslig historia om en flygkrasch... En av cacharna ligger i en kohage och en annan logg handlade om hur cacharen fick stifta närmare bekantskap med kossorna!
 

Vi har försökt ha lite militärtema också på cacharna - så här såg det ut innan de lades ut:

Tyvärr så försvann tre av cacherna efter en vecka, och vi har nu återställt dom. Det blev då lite enklare varianter och de tjusiga loggböckerna orkade jag inte fixa igen. Få se om vi tar en tur till dit lite senare och kompletterar. Hoppas de får vara i fred nu... 

Sen blev det ju ytterligare en cache av bara farten - The children's egg - i Tessinparken. Den har jag själv inte sett på plats ännu för det var CJ som la ut den. Ska ta mig dit och inspektera någon dag - men av loggarna att bedöma så verkar den få godkänt!

//A
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar