fredag 27 mars 2009

1000 besökare!

Vissa i teamet är ju väldigt fascinerade av statistik - så jag tänkte rapportera att vi nu i veckan passerade ytterligare en milstolpe! Vi fick vår 1000:e found på våra cachar! Det är ju rätt häftigt faktiskt - 1000 loggar i våra loggböcker runt om i Sverige!

Hur såg då den vinnande loggen ut? Jo, det var famaxe som loggade Bygdeborgen vid Sjöberg

 March 25 by famaxe (287 found)
Hittade denna utan problem. Hade dock ett litet tekniskt missöde när jag nästa var fram. Batterierna till gps´n tog slut . Det var bara att knalla tillbaka till bilen för att hämta bil-gps'n och ringa herr Famaxe för att få koordenaterna så jag kunde knacka in dem på den funkerade gps'en . Och jag som har undrat vad man ska ha två gps'er till!
Ut: rosa flygplan
In: grönt "rymdskepp".

/Fru Famaxe

Det är alltid lika kul att läsa loggarna från våra cachar. Just nu har vi 27 aktiva cachar. Den mest besökta är Mördarslottet i Solna som har 84 träffar. Det är en cache som ligger rätt bra till vid vattnet inte så långt från stan. Ett trevligt utflyktsmål som många passerar. Annars är nog min personliga favorit Army Love - bara för att den ligger på en kul plats nära hemifrån och hela cachekonceptet blev bra. Det är ju förresten Army Love som figurerar i månadens Råd & Rön (men det får CJ berätta mer om själv!).

/A

1 kommentar:

  1. Då får man gratulera. När snön smälter ska jag leta i Hyttskogen, så det står inte på förrän ni är uppe i 1001

    SvaraRadera