torsdag 26 februari 2009

Ö-cachning x4

Eftersom jag var ledig idag så tog jag mig tid att åka ned till Mälaren och springa ut till de tre Broknapparna. Vädret var mulet och det låg några centemeter vatten/modd på isen. Rätt ovan vid is så tog jag det lungt i början, när man sedan märkte att isen var stabil var det bara att släppa loss. Förutom att jag blev rejält blöt om fötterna så var det en riktigt skön känsla att vara ute på isen. Varken Broknapparna 1 eller Broknapparna 2 var särskilt svåra. Finalen höll på att gå illa men jag ringde livlinan hemma så löste sig den också. Totalt blev det 6-7 kilometer islöpning. Den fjärde ö-cachen In the middle of somewhere tog jag tillsammans med C. Den låg på ett rätt oväntat ställe.

Ö-cachning på vintern (om nu denna lilla klippa är en Ö?)

/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar