söndag 11 januari 2009

Ö-cachning

Nu när isarna ligger så är det dags att ge sig på de tuffaste cacharna på öar. Här gäller det antingen att simma på sommartid eller ta den enklare vägen över isen på vintern. Jag har knappt åkt skridskor sen jag bröt benet på skridskobanan i 12-års åldern. Men nu var det dags! Jag köpte ett par billiga långfärdsskridskor och hela kitet med isdubbar, livlina, vattenskyddad säck, ispikar... Sen gav vi oss iväg :-)

Det blev två cachar ute på sjöarna idag - Iron Moose och RösjÖN. Cacharna hittades lätt och skridskoåkningen gick bra även om tekniken inte alls sitter ännu... I medvind kände jag mig riktigt proffsig, men i motvind var det ju en annan femma. Det blir till att öva mer nästa helg! Vi har till exempel Nonstop II - Polkagris 2 kvar att passa på att ta medan isarna ligger.

Hur som helst så passade vi i alla fall på att laga lite mat ute i bushen igen. Den här gången på en ö mitt i Rösjön här i Sollentuna. Hamburgare stekta på Trangia-köket är ju en delikatess och CJs specialitet! 


/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar