fredag 1 augusti 2008

Sommarcachning runt Sala

På sommaren får man försöka kombinera cachning med sommaraktiviteter. Igår var vi iväg till Östabadet utanför Tärnsjö. På väg dit stannade vi på tre ställen Minnestallen, Korsåsen - Ingbo källor och Varggömman.


Efter att badat en stund blev det en kombinerad glass- och cachingpromenad till den cache (Tittis Grytcache) som finns på Östa. Den hade terrain 3 och jag såg fram för mig höga (otäcka) höjder. Men den var lätt som en plätt.

På väg hem åkte vi in till Tärnsjö och tog ytterligare 3 cachar. Bla fanns det en (956:an, Tärnsjö) på ett lok som var en del av en nyöppnat vandrarhem. Kul ide med både cache och vandrarhem.


Idag tog jag och de yngre i teamet och provade kanoten, på en nästan spegelblank Olof Jons kunde vi efter en skön paddeltur lägga till vid Allans vindskydd och cachen ALLA(n)S. Själva lådan låg helt öppen utan locket på under vindskyddet (som dessutom var befolkat av mugglare). Vi gjorde en snabb logg och gömde burken bättre. Innan vi vände kanoten hemåt passade vi på att ta ett bad. Vid passagen från Olof Jons till ån sprang jag och köpte glass som vi sedan slickade i oss under den sista biten ner på ån.

/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar