måndag 4 augusti 2008

Skörda lösta cachar i Hässelby

Jag har fortfarande några dagars semester och vill gärna hinna ut och geocacha lite. Idag ”övertalade” jag E så vi stack iväg till Hässelby för att ta några av de mystery och multisar som ligger klara. Vi började med Hundis#1 som E hittade efter en knapp kilometers promenad. Cachen låg på en liten höjd ovanför en nästan spegelblank mälare. Den var i ganska dåligt skick så E gjorde rent den.

Vid bilen fanns en annan cache (På Spåret - Lokstallet) som jag försökte mig på och med hjälp av E. Efter lite klurande lyckades vi hitta lådan i en gran.
Sedan for vi vidare söderut längs Mälaren och tog God natt min älskade, På Spåret – Badberget och Fruktar jag intet ont. Alla låg precis där de skulle och enligt våra tidigare lösningar.


Efter dessa fem cachar åt vi lunch vid Hässelbyslott (vi kunde ju självklart inte låta bli cachen (Hässelby slott) där heller. På väg hem passerade vi Säby Gård, Järfälla som blev dagens sjunde och sista.
/CJ+E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar