söndag 10 november 2013

Höststädning bland våra cachar

2013 har inte varit ett särskilt aktivt geocachingår för oss, det har varit annat som vi valt att ägna mer tid åt. Och en konsekvens av det har blivit att vi inte riktigt tagit hand om våra cachar som vi borde. Så här års varje år brukar våra svenska reviewers göra en översyn av alla cachar, och vi har fått några vänliga påpekanden i mejlboxen. Vi vill gärna att de cachar vi har håller bra kvalitet så nu har vi valt att arkivera en del cachar som vi inte orkar ta hand om. 

Arkiverade den här gången - tack alla ni som loggat:
Välkommen till Rösjön
Södersätra dammar
The Children's Egg
Avatar 
Kungliga Paviljongen Borgen
Sommarhagen

Och några cachar har fått lite TLC (tender-loving-care) med nya burkar och loggböcker. Vi har också en del CITO kvar att göra, vi vill ju inte att burkarna som vi arkiverat ligger och skräpar i naturen. Så det får bli några promenader runt och plocka bort rester den närmaste tiden...

Här bjuder jag på några kort som geocachare laddat upp på våra cachar. Jag passade på att titta igenom alla foton, det fanns några riktigt fina och roliga bilder!
Vackert vid Rösjön, foto: Raisin King

En av våra "spökiga" cachar, foto ann3985

En av våra favoritburkar i Sala, foto karicka
Motorsågskonst i Sollentuna, foto Saltanah

En av våra burkar som vi arkiverade hade blivit krossad. Lite nyfiken på hur man lyckas förstöra en Lock-and-lock så här? Det är andra gången jag hittar en massakrerad burk just här. Det är ju rätt tjock plast så man måste väl jobba en del antar jag? Kan det vara något annat än en irriterad mugglare? Vi väljer att arkivera burken hur som helst.

Foto: BeholderX
Nu känns det bättre, läget under kontroll! Vi behöver ge oss ut i skogen och fixa till det sista, men nu ska vi ha bättre kvalitet på våra burkar. Och nu har vi 76 aktiva burkar att ta hand om.

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar