lördag 4 augusti 2012

Vrakplundring?

Idag var vi medbjudna av några kompisar som bor i Täby på bad tur med deras båt. Vi åkte till Kyrkviken och en fin badklippa där vi bjöds på lunch. Tyvärr är det ju få geoocachar i området och ännu färre om man tar bort de som vi tagit. Att ta sig in i detta område från landsidan är svårt då alla vägar är spärrade med bommar och det saknas ställen att parkera sin bil.

Trist med alla bommar.
Rydboholms slott.
Men idag hade vi ju en båt och efter en tur i Kyrkviken där Rydboholms slott och Östra ryds kyrka ligger. Sedan satte vi kurs mot vraket och geocachen ShipWreck-Less som ligger norr om inloppet till Kyrkviken.

Det är lite sorgligt att se ett fartyg så här. En gång har hon varit en stolt del av svenska flottan som HMS Aspö M63. Bara genom att titta på alla bilder som finns på nätet så kan man se att vraket bryts ned allt snabbare...

Så här såg hon ut en gång.
och nu ett vrak (på lite håll).
Vraket studeras på nära håll.
Vi hittade först ingen geocache utan gav upp när jag sedan såg något och vi kollade även detta och vist där var burken. Hurra!!! Detta innebar också att vi fick ännu en ruta fylld i vår Difficulty and Terrain tabell.
/CJInga kommentarer:

Skicka en kommentar