lördag 30 januari 2010

Vackra bilder

Jag passade på att göra lite cache maintenance på datorn idag - la till län på alla cachar, engelsk beskrivning på de som saknade det och några andra uppsnyggningar. Och då tittade jag också igenom alla fantastiska bilder som våra cachingkollegor lagt upp i loggarna. Det fanns ju hur många vackra, roliga bilder som helst! Så här kommer ett smakprov med favoriter som jag hittade idag.

En som är väldigt duktig på att ta vackra bilder och som gärna delar med sig av sina bilder i loggarna är Castor - och här är en vacker höstbild från Skottet från Tivoli.

Vackert höstmotiv från Castors logg

Och Castor fortsatte att återkomma i loggarna med flera favoritbilder. Så jag fick lov att plocka med ytterligare en bild av honom. Den här gången från Djurgårdsbrunnskanalen en marsdag.


Vi fortsätter på naturtemat, och här är en rolig bild från team@ (fast här loggat under namnet pallohukassa). Bilden är från Helge Gul som ligger mitt i en kohage och där man ibland kan träffa på några riktigt ståtliga kossor.

Från Tiinas logg på Helge Gul

En av våra få mysterycacher - Bird's eye view - har sin startkoordinat i trakterna runt Karlaplan (avslöjar inte var slutkoordinaten är!). Och här var ju en fantastiskt fin flygbild över området av x3mr.


Vi tillbringar en del tid i Sala, och min favoritbyggnad där är definitivt det gamla vattentornet, där vi har cachen Agnes torn. Och här kommer en bild på tornet taget av schmetfad - visst är det stiligt!

schmetfad förevigar Agnes Torn

Och så avslutar jag med ytterligare en bild från Sala och en annan favoritplats - nämligen spången över Silvköparen. Där har vi en av våra minst besökta cacher - Älgudden, den ligger på en häftig plats men är inte helt lätt att ta sig till. Den här bilden är tagen av Jimmy&Maria. I sommar tror jag att vi ska ta en utflykt och gå hela vägen över till Broddbo-sidan. Finns kanske plats för ytterligare en cache i området?Det var allt för idag! Nu är det dags att lämna datorn och göra lite maintenance hemma istället (disk- & tvätthögar att angripa).

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar