tisdag 5 januari 2010

GC tillsammans med Team Garbo

Tillsammans med Team Garbo åkte vi ut till Åkersberga för att klippa några av alla nya cachar som kommit där. På väg dit stannade vi och tittade till Army Love som är en bra vintercache.

Loggning inne i värnet

Sedan tog vi en Bensträckare - Stava och därefter Mors dag som låg lägligt på vägen ut till Åkersberga.

Vad kan få vuxna att gräva (som tokiga) i snön? Jo en plastlåda!

I Mors dag cachen gjorde vi ett kärt återseende av det vita hjärtanet till cachen Kära hjärtanes som vi tar med för att värmas lite. Efter denna inledning tog vi oss ut till Breviksbadet och Earth cachen Isräfflor vid Breviksbadet.

Fika i kylan

Det blev en hal tur ut på klipporna med snöskyffel för att kunna se räfflorna. Innan vi fortsatte tog vi en värmande fika. Sedan blev det uddarna Stensnäs och Lerviks brygga. Det var storslagen utsikt på alla dessa tre cacher.

Tillbaka in till stan för att värma oss och bunkra upp med mat på restaurang Gyllene bågarna. Sedan gick vi en tur runt Åkersberga centrum för att ta cacherna där. På väg hem stannade vi på TB hotellet Rosenkälla, E18, som är ett riktigt bra TB hotell med en fin låda. Det var några kul och fina platser vi fick se i Åkersberga och vi har många lådor kvar så vi lär återkomma.

Då Team Garbo inte var nöjda med sin dagstur genomförde vi en powercaching kväll och besökte ytterligare 20 lådor. Det blev i princip en resa runt Järvafältet där vi stannade på kul cacher, möjliga att ta på vintern. För oss i Team Vildmark blev det några kära återseenden av cacher man inte sett på många år.

Vevax, Klart att fundamentet måste undersökas.

Bland annat blev det ett återbesök på Bunker Hill, en cache för de som gillat trånga och mörka platser. Den enda nya lådan för Team Vildmark blev XMAS2009 - 07 - Granen

/CJInga kommentarer:

Skicka en kommentar