fredag 13 november 2009

WWFM - Flash mob i Stockholm!

Jag tänkte passa på att marknadsföra lördagens happening - WWFM, World Wide Flash Mob VI. Det blir premiär för oss - vår första Flash Mob! Vad är då detta? Jo, en Flash mob är enligt Wikipedia...

En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter. Ofta organiseras flash mobs via internet eller telefon. Tanken bakom flash mobs är att människor ska få se någonting oväntat, som verkar spontant.
Och WWFM är ett geocachingevent som anordnas runt om i världen på exakt samma tid. Det ser ut att bli 152 events i 21 länder enligt den senaste noteringen. Och Sverige anordnas flera event. Vi tänkte ge oss ner till Sergels torg och ansluta till eventet här i Stockholm - WWFM VI Stockholm.

Det går till så att man samlas 19.00. Det gäller att inte hänga där för tidigt för tanken är ju att det ska upplevas som att folk plötsligt dyker upp från ingenstans. Sen är det mingel och fotografering i en kvart. Här i Stockholm (och likaså på många andra WWFM här i Sverige) så är tanken att alla har med sig något att lysa med. Vi tänkte ta med ficklampor + ett par gravlyktor som vi kan tända. Sen vid 19.15 upplöses eventet och alla försvinner lika fort som de kom. Kul? Fånigt? Kanske lite både och - men det är bara att plocka fram den barnsliga sidan och kasta sig in i leken :-)


Vi tänkte passa på att ta ett biobesök och lite mat innan. Sen får vi se om vi får med oss några cachare efteråt på en fika/öl för att hinna småprata lite. Vi återkommer med rapport och hoppas på att det blir stor uppslutning. Det måste ju vara lite volym på folk för att det ska riktigt märkas!

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar