söndag 25 oktober 2009

Kamouflage

Vi har en cache The Last tree som ligger på ett rätt utsatt ställe utanför TV-huset i Stockholm. Det är ett vackert träd mitt i en trafikerad väg - och för att hylla trädet som överlevt all exploatering av området så behövdes förstås en cache! Men det finns inte så gott om ställen att gömma den på, så den har inte varit så väl gömd. Och nu blev den mugglad häromveckan. Så, vi behövde ett bättre kamouflage. Istället för att måla själva burken tänkte jag fixa en bra påse att gömma burken i.

The Last tree

Så, jag beställde lite kamouflage-tyg, snoddar och klämmor från JoNic Textilimport. Väldigt bra priser, bra sortiment och snabb leverans! Jag köpte ett grönaktigt kamouflagetyg som var riktigt snyggt och användbart! Sen hade jag ett stenmönstrat tyg hemma också efter en gammal vaxduk så det blev två påsar sydda på en gång. Väldigt enkel konstruktion, typ syslöjdspåsar - 30x50 cm och en kanal upptill för en snodd. E sydde det mesta med lite support från mig.

Så här blev resultatet - ganska snyggt tycker jag!

Och nu är burken utplacerad och cachen aktiv igen. Vi passade på att aktivera ytterligare en disablad cache samtidigt, En dag om året, som ligger på en lekplats och därför försvunnit ett par gånger. Nu blev det en nano istället - en bit från själva lekområdet så då kanske det kan få vara kvar.

Nej nu är det dags för sista packningen - vi ses på FAD!

/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar