söndag 27 juli 2008

Borta bra men hemma bäst

Resan hem från Italien gick jättebra. Väl hemma blev det att ladda ned alla PQ:s och sedan fixa till GSAK. Under vår utlandsresa hade det dykt upp några nya cachar hemma hos oss.
Jag började lördagen med en löptur till Föreviga viken där jag fick leta länge. Koordinaterna i GPS:en stämde inte med den plats jag var på. Någonstans bak i huvudet hade jag en aning om att något var fel med koordinaterna och jag utökade sökområdet. Med mycket tur och lite skicklighet kunde jag till sist både logga. Cachen innehöll en kamera som man skulle fota sig med (vem som nu vill se en svettig löpare?).

Vid lunch lämnade vi de yngre team-medlemmarna hos några kompisar och begav oss på Bröllop i Sätra Brunn i Västmanland. Vi smet ifrån festen några minuter och kunde logga Handmade. Vår första cache som vi tagit i kostym och klänning. Efter en jättekul fest sov vi över i Stentorpet och åkte sedan hem till Sollentuna.

Jag tog en löptur på Järvafältet för att ta ytterligare två av de nya cacharna som dykt upp på senare tid. Jag parkerade vid Sollentuna kyrka och tog Rotebropasset, som jag i början av juli rekat och tänkt göra en cache av. Snuvad på min bunkercache letade jag nya under min löptur. Jag har också rekat några nya fina platser för en klurig cache också.

/CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar