lördag 3 december 2016

Vi har testat strumpor!

Vi har återigen haft ett hedersuppdrag, nämligen att produkttesta åt Råd&Rön. Den här gången var det vandringsstrumpor som var vårt uppdrag. Det var ett jättebra sätt att faktiskt ta sig tid till vandringar i vardagen, nu hade vi ju ett viktigt uppdrag att sköta så vi var tvungna att slänga på kängorna och ta en kvällspromenad i skogen.

I början var vi lite fundersamma om vi kunde bidra, är det verkligen så stor skillnad på strumpor? Men efter flera mils vandringar och flera tvättar seglade några favoriter upp. Vissa strumpor ger en skön känsla i kroppen när man sätter på sig dom medan andra är mer anonyma och bara gör sitt jobb. Inga strumpor var direkt dåliga, men en del blir lätt fuktiga eller hasar ner när man använder dom.

Nu i dagarna kommer senaste numret av Råd&Rön där ni kan läsa resultatet av testerna. Och vi kan väl avslöja att våra favoriter också blev Bäst i test! Här kan man läsa ett utdrag av testet (men för att läsa hela behöver du prenumerera, köpa testet på webbplatsen eller bege dig till biblioteket).

Team Vildmark bidrog också som fotomodell och fotograf till det här numret. Bilden är från vår fantastiska höstvandring i Norra Lunsen utanför Uppsala. Nu är det ju inte första gången vi syns i Råd&Rön, utan CJ var faktiskt också omslagspojke för några år ses, läs mer i blogginlägget Hur man hamnar på 1:a sidan på Råd&Rön./A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar