söndag 16 november 2008

Snöstorm i Åkersberga

Idag hade vi vårt första uppdrag som geocachingfaddrar! Vi har ju invigt flera vänner och bekanta tidigare, men idag var vi anlitade via geocaching.se för att hjälpa några nya intresserade. Kicki hade läst en artikel i en hundsporttidning och ville nu prova på sporten tillsammans med vovven Miro och maken Björn. Väderprognosen var positiv tidigare i veckan och det såg helt okej ut på morgonen när vi vaknade. Men när vi skulle ge oss iväg så regnade det rätt ordentligt. Och regnet övergick så småningom till snö. Fast vad gör det när man ska iväg och cacha!

Vi stämde träff på Österåkers Golfklubb för att ta en bra nybörjarcache - Spoon. Och det gick alldeles utmärkt! Miro har klart talang för att bli en riktigt duktig geodog :-)

Sen åkte vi vidare mot Runö och cacharna Löftet och A remember of violence. Det var ju ett jättefint område med en naturstig som slingrade sig fram längs vackra naturområden. Bra skyltar hela vägen - som vi på grund av vädret inte riktigt hann läsa. Men nu vet vi i alla fall att "gall" är en utväxt på träd ;-)


Kaffepaus för att värma oss lite!


Båda cacharna hittades efter lite lätt matematik - och vi hoppas att Kicki, Björn och Miro vill fortsätta cacha! Ni får prova igen vid lite trevligare väderlek!!

Det här gör vi gärna om igen! Är du intresserad av att hänga med på en tur? Hör av dig till oss ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar