söndag 8 december 2013

Light My Fire - sponsortävling

Våra trogna bloggläsare vet att vi under 2013 varit finalister i Light My Fires sponsortävling "Light My Fire Adventures". Vi är sju äventyrare som bloggat under året om våra olika äventyr. Det har varit en rolig blandning av olika berättelser, alltifrån mer extrema äventyr till våra små utflykter. En del är färdiga med sina äventyr, medan några är mitt uppe i sina resor. Just nu följer vi med spänning Tim och Laura som cyklar från England till Australien, Around the world by bike. De skriver underhållande om alla möten de haft under turen. Just nu befinner de sig i Turkiet.

Tävlingen har inneburit att vi fått prova alla Light My Fires produkter och i gengäld blogga om våra äventyr. Light My Fire har ju många roliga produkter, våra favoriter har varit knivarna Swedish Fire Knife och titaniumsporkarna. Även de olika boxarna i olika storlekar har varit användbara. Vi använder dom både på äventyr och till vardags.


I slutet av året kommer en vinnare utses som får ett bidrag på 3000 euro för att förverkliga ett nytt äventyr 2014. För oss var det aldrig någon drivkraft, utan vi såg tävlingen som ett sätt att faktiskt förverkliga tankar och ta sig ut i naturen. Speciellt när det gäller att få med hela familjen så är det ju lätt att annat kommer i mellan och det blir lite för mycket argumentation. Men nu har vi haft lite "press" på oss att verkligen hitta på saker.

Och nu är det din tur! Dags att anmäla er till Light My Fires äventyrstävling 2014. Har du någon idé om ett äventyr du vill genomföra? Kanske kan det här vara sparken i baken som du behöver? Och kom ihåg att "Everything you see as an adventure is one".


/A

1 kommentar:

  1. Vad skoj att det går så bra i tävlingen; håller tummarna för att allt går bra. Skriver just nu ett blogginlägg om "andra bloggar". Det kommer upp i morgon, och ni kommer att finnas med på listan. :-)

    SvaraRadera